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Autor(es)
2010
Recovering and concentration of aroma compounds from industrial waste of cashew apple (Anacardium occidentale var. Nanum) by pervaporation.
COUTO, A. B. B.
;
SILVA, L. F. M.
;
SANTOS, M. C. S.
;
SOUZA, A. M.
;
LEITE, S. G. F.
;
BIZZO, H. R.
;
CABRAL, L. M. C.
2013
Recuperação de compostos bioativos a partir do bagaço de uva.
GRUZ, A. P. G.
;
SOUSA, C. G. S. e
;
TORRES, A. G.
;
FREITAS, S. P.
;
CABRAL, L. M. C.
2009
Recuperação dos componentes do aroma da bebida de café por pervaporação.
ASSIS, A. von R.
;
SARAIVA, S. H.
;
MATTA, V. M. da
;
BIZZO, H. R.
;
CABRAL, L. M. C.
2011
Recuperação e concentração de compostos de aroma do extrato aquoso hidrolisado do bagaço do caju (Anacardium occidentale var. nanum) por pervaporação.
COUTO, A. B. B.
;
GUIMARÃES, C. S.
;
LEITE, S. G. F.
;
BIZZO, H. R.
;
CABRAL, L. M. C.
2017
Sensory analysis and consumers studies of açai beverage after thermal, chlorine and ozone treatments of the fruits.
BEZERRA, V. S.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
DAMASCENO, L. F.
;
MAMEDE, A. M. G. N.
;
CABRAL, L. M. C.
2019
Statistical mixture design as strategy to recover antioxidant compounds from grape seeds by enzymatic hydrolyses.
OLIVEIRA, A. H.
;
SOUZA, S. O. de
;
GOTTSCHALK, L. M. F.
;
TONON, R. V.
;
CABRAL, L. M. C.
;
CASTRO, R. J. S. de
2010
Suco de maçã clarificado: efeito do tratamento enzimático associado à microfiltração na qualidade do produto final.
MIRANDA, N. G. M
;
CABRAL, L. M. C.
;
MIRANDA, T.
;
GOMES, F. dos S.
;
MATTA, V. M. da
2010
Tendências na aplicação de tecnologia de membranas no processamento de frutas tropicais.
CABRAL, L. M. C.
2017
The effect of thermal, chlorine and ozone treatments on survival of Escherichia coli and Salmonella spp. in açai berries.
BEZERRA, V. S.
;
WALTER, E. H. M.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
GOMES, I. A.
;
DAMASCENO, L. F.
;
ALCANTARA, I.
;
CABRAL, L. M. C.
2017
The effect of thermal, chlorine and ozone treatments on survival of Escherichia coli and Salmonella spp. in açai berries.
BEZERRA, V. S.
;
WALTER, E. H. M.
;
FREITAS-SILVA, O.
;
GOMES, I. A.
;
DAMASCENO, L. F.
;
ALCANTARA, I.
;
CABRAL, L. M. C.
2017
The use of emerging technologies on assisting whey Beta-lactoglobulin hydrolysis aiming low-allergenic ingredients.
ROSA, L. O. L.
;
MUZZI, L.
;
CONTE JUNIOR, C.
;
BRIGIDA, A. I. S.
;
SILVA, C. M.
;
CABRAL, L. M. C.
2016
The use of pure and commercial pepsins in the obtainment of antihypertensive whey peptides.
ROSA, L. O. L. da
;
AZEVEDO, T. de L.
;
SANTOS, A. A. dos
;
STEPHAN, M. P.
;
GOMES, D. M.
;
SILVA-SANTOS, J. E.
;
SILVA, C. M.
;
CABRAL, L. M. C.
2014
Tocopherol, B-carotene and chlorophyll content of unripe and ripe hass avocado (Persea americana Mill.) oil extracted by cold pressing with or without shell.
CASTELO-BRANCO, V.
;
SANTANA, I.
;
SILVA, L.
;
CABRAL, L. M. C.
;
TORRES, A.
;
FREITAS, S.
2011
Tratamento enzimático e microfiltração de suco de maracujá-amarelo (Passiflora edulis Sins var. flavicarpa).
COUTO, A. B. B.
;
AGUIAR, I. B. de
;
GOMES, F. dos S.
;
PAGANI, M. M.
;
CABRAL, L. M. C.
2001
Utilização do retentado da ultrafiltração do suco de acerola na elaboração de licor.
PENHA, E. das M.
;
BRAGA, N. C. A. S.
;
MATTA, V. M. da
;
CABRAL, L. M. C.
;
DELLA MODESTA, R. C.
;
FREITAS, S. C. de
2008
Utilização do soro de leite bovino como revestimento protetor em morangos.
OLIVEIRA, C. M. de
;
SILVA, O. F.
;
SILVA, M. C. da
;
RÉGIS, S. A.
;
CABRAL, L. M. C.
;
CENCI, S. A.
2010
Utilização dos processos de evaporação osmótica, osmose inversa e microfiltração para obtenção de suco concentrado de acerola.
PAGANI, M. M.
;
CRUZ, A. P. G.
;
PINTO, J. P.
;
RIBEIRO, A. O.
;
GOMES, F.
;
CABRAL, L. M. C.
2012
Utilization of electrophoresis (SDS-PAGE) for monitoring the concentration and fractionation of whey protein using ultrafiltration process.
SOUZA, R. S. C.
;
STEPHAN, M. P.
;
AZEVEDO, T. L.
;
MELLINGER-SILVA, C.
;
SANTOS, A. A.
;
TONON, R. V.
;
KUROZAWA, L. E.
;
CABRAL, L. M. C.
;
SILVA, L. F. M.
2008
Volatile composition of concentrated aroma extracts of soluble coffee beverage obtained by pervaporation.
BIZZO, H. R.
;
OLIVEIRA, A.
;
CABRAL, L. M. C.
;
FREITAS, S. P.