Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor AZEREDO, H. M. C. de
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 20 de 57
Próximo >
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2023
A sustainable approach on the potential use of kale puree in edible wraps.
OLIVEIRA, E. F. R. de
;
BONFIM, K. S.
;
AOUADA, F. A.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MOURA, M. R. de
2023
Active properties of edible films based on Allium purees for potential meat products preservation.
MAURICIO, R. A.
;
OLIVEIRA FILHO, J. G. DE
;
SANTOS, L. B. DOS
;
NASSU, R. T.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2009
Addition of cashew tree gum to maltodextrin-based carriers for spray drying of cashew apple juice.
OLIVEIRA, M. A. de
;
MAIA, G. A.
;
FIGUEIREDO, R. W. de
;
SOUZA, A. C. R. de
;
BRITO, E. S. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
2023
Alginate/guacamole edible films as moisture barrier layers in multicomponent foods.
MATOS, M. C. de
;
MEDEIROS, J. A. de
;
SANTOS, L. B.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2021
Antifungal activity of essential oils and their combinations against postharvest fruit pathogen.
OLIVEIRA FILHO, J. G.
;
SILVA, G. C.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
FERREIRA, M. D.
2021
Antifungal activity of essential oils and their combinations against postharvest fruit pathogen.
OLIVEIRA FILHO, J. G.
;
SILVA, G. C.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
FERREIRA, M. D.
2019
Antioxidant films from mango kernel components.
MELO, P. E. F.
;
SILVA, A. P. M.
;
MARQUES, F. P.
;
RIBEIRO, P. R. V.
;
SOUZA FILHO, M. de S. M. de
;
BRITO, E. S. de
;
LIMA, J. R.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2010
Ascorbic acid and anthocyanin retention during spray drying of acerola pomace extract.
MOREIRA, G. E. G.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MEDEIROS, M. de F. D. de
;
BRITO, E. S. de
;
SOUZA, A. C. R. de
2019
Atividade antifúngica em fase de vapor de óleos essenciais e suas combinações contra Botrytis Cinerea.
OLIVEIRA FILHO, J. G.
;
NOBRE, C. C. O.
;
SILVA, G. C.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
FERREIRA, M. D.
2010
Avaliação microbiológica de filmes comestíveis à base de polpa de acerola adicionado de ácido sórbico.
GALAS, K. S.
;
BRUNO, L. M.
;
SANTOS, J. G. dos
;
MIRANDA, K. W. E.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2019
Bacterial cellulose as a raw material for food and food packaging applications.
AZEREDO, H. M. C. de
;
BARUD, H.
;
FARINAS, C. S.
;
VASCONCELLOS, V. M.
;
CLARO, A. M.
2022
Bacterial cellulose/tomato puree edible films as moisture barrier structures in multicomponent foods.
FREITAS, J. A. M.
;
MENDONÇA, G. M. N.
;
SANTOS, L. B.
;
ALONSO, J. D.
;
MENDES, J. F.
;
BARUD, H. S.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2009
Betalains: properties, sources, applications, and stability - a review.
AZEREDO, H. M. C. de
2023
Bio-based multilayer paperboard for sustainable packaging application.
SANTOS, J. W. S. dos
;
NOLETTO, A. P. R.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
CARVALHO, R. A. de
;
SILVA, C. F. da
;
YOSHIDA, C. M. P.
2010
Caracterização de filmes comestíveis à base de purê de acerola.
MIRANDA, K. W. E.
;
MOURA, M. R. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
2011
Chitosan edible films and coatings - a review.
AZEREDO, H. M. C. de
;
BRITTO, D. de
;
ASSIS, O. B. G.
2010
Composite edible films reinforced by nano-sized particles, fibers and emulsions.
McHUGH, T. H.
;
AVENA-BUSTILLOS, R. J.
;
BILBAO-SAINZ, C.
;
MOURA, M. R. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MATTOSO, L. H. C.
2021
Dehydrated strawberries for probiotic delivery: Influence of dehydration and probiotic incorporation methods.
OLIVEIRA, A. S.
;
NIRO, C. M.
;
BRESOLIN, J. D.
;
SOARES, V. F.
;
FERREIRA, M. D.
;
SIVIERI, K.
;
AZEREDO, H. M. C. de
2010
Desenvolvimento de bebida de soja com polpa de graviola.
GODOY, R. C. B. de
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
SANTOS, D. V. dos
;
OLIVEIRA, L. A. de
2022
Edible films and coatings? Not just packaging materials.
AZEREDO, H. M. C. de
;
OTONI, C. G.
;
MATTOSO, L. H. C.