Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2009 | Avaliação de perdas de antocianinas totais ao longo da linha de processamento de polpa de açaí pasteurizada e congelada. | MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M.; TSUKUI, A.; CORDEIRO, B. S.; SILVA, R. F. da |
2010 | Avaliação dos teores de ácido ascórbico em progênies de camu-camu coletados em diferentes estádios de maturação. | MATTIETTO, R. de A.; CARVALHO, A. V.; MATTA, V. M.; RIBEIRO, S. T. |
2010 | Bioactive compounds and antioxidant activity of microencapsulated camu-camu pulp. | SILVA, N. K.; MATTA, V. M.; CORNEJO, F. E. P.; FREITAS, S. P. |
2011 | Coconut water processing using ultrafiltration and pasteurization. | NAKANO, L. A.; LEAL JUNIOR, W. F.; FREITAS, D. G. C.; CABRAL, L. M. C.; PENHA, E. M.; PENTEADO, A. L.; MATTA, V. M. |
2012 | Compostos bioativos em polpas de frutas da Amazônia. | NAKANO, L. A.; CANDÉA, I. V.; MATTIETTO, R. de A.; GOMES, F. S.; MATTA, V. M. |
2012 | Compostos bioativos em polpas de frutas da Amazônia. | NAKANO, L. A.; CANDÉA, I. V.; MATTIETTO, R. A.; GOMES, F. S.; MATTA, V. M. |
2011 | Concentration of a vegetal enzymatic extract by microfiltration. | TELES, A. S. C.; TERZI, S. C.; SILVA, L. F. M.; GOMES, F. S.; MORAES, I. V. M.; EGITO, A. S.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2009 | Efeito do pre-tratamento na microfiltração de suco de melão. | MICELI, D. C. C.; RIBEIRO, A. O.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2009 | Effect of açaí pasteurization conditions on its antioxidant activity. | MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M. |
2009 | Effect of pre-treatment on açaí pulp microfiltration process. | MONTEIRO, F. S.; GOMES, F. S.; MATTIETTO, R. A.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2009 | Effect of pre-treatment on açaí pulp microfiltration process. | MONTEIRO, F. S.; GOMES, F. S.; MATTIETTO, R. A.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2009 | Elaboração de sorvete de camu- camu. | PIRES, M. B.; LIMA, E. C. E. R.; MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M. |
2008 | Evaluation of roasted coffee beverage pervaporation to aroma concentration: process efficiency and enrichment factor. | CABRAL, L. M. C.; ASSIS, A. R.; BIZZO, H. R.; MATTA, V. M.; SARAIVA, S. H. |
2009 | Formulation and quality evaluation of a clarified mixed fruit juice. | CANDÉA, T. V.; NAKANO, L. A.; MATTIETTO, R. A.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2009 | Formulation and quality evaluation of a clarified mixed fruit juice. | CANDÉA, T. V.; NAKANO, L. A.; MATTIETTO, R. A.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2010 | Identificação de compostos voláteis em sucos de uva pré-concentrados por osmose inversa. | SANTANA, I.; BIZZO, H. R.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. |
2004 | Process development for obtaining a clarified sport drink from natural juices. | WOLKOFF, D. B.; PONTES, S. M.; FURTADO, A. L.; CABRAL, L. C.; MORETTI, R. H.; MATTA, V. M. |
2012 | Use of an experimental design for optimizing the formulation of a clarified fruit juice mixture. | NASCIMENTO, R. M.; ROSA, L. O. L.; FREITAS, D. G. C.; MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M. |
2012 | Utilização de um delineamento composto central rotacional para avaliação microbiológica de polpas de açaí pasteurizadas. | MATTIETTO, R. A.; MATTA, V. M. |