Portal do Governo Brasileiro
Skip navigation
Página inicial
Navegar
Unidades da Embrapa
Navegar nos Itens por:
Ano de publicação
Autor
Editor
Título
Assunto
Tipo
Sobre
Alice
Sistema Embrapa de Bibliotecas - SEB
Interoperabilidade de dados
Política de Governança
Dúvidas frequentes
Contato
Estatísticas
Navegando por Autor GARRUTI, D. dos S.
Ir para:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou entre com as primeiras letras:
Classificar por:
Título
Ano de publicação
Data do documento
Em ordem:
Ascendente
Descendente
Resultados/Página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Registro(s):
Todos
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 77 a 92 de 92
< Anterior
Ano de publicação
Título
Autor(es)
2015
Relato de caso: Caracterização físico-química e aceitabilidade de paçoca produzida com amêndoa de castanha-de-caju e sua comparação com produtos comerciais.
LIMA, J. R.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
GARCIA, L. G. S.
2019
Sensory acceptance and characterization of yoghurt supplemented with yacon syrup and cashew apple extract as a source of bioactive compounds.
MENDES, A. H. DE L.
;
DIONISIO, A. P.
;
MOURA, C. F. H.
;
ABREU, F. A. P. de
;
PINTO, C. O.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2018
Sensory and volatile profiles of monofloral honeys produced by native stingless bees of the brazilian semiarid region.
COSTA, A. C. V. da
;
SOUSA, J. M. B.
;
SILVA, M. A. A. P. da
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MADRUGA, M. S.
2012
Shelf life of minimally processed pineapples treated with ascorbic and citric acids.
ANTONIOLLI, L. R.
;
BENEDETTI, B. C.
;
SOUZA FILHO, M. de S. M. de
;
GARRUTI, D. dos S.
;
BORGES, M. de F.
2014
Stability of a mixed tropical fruit juice with functional properties.
BORGES, M. de F.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
NASCIMENTO, M. L. C.
;
WURLITZER, N. J.
;
BENEVIDES, S. D.
2011
Stability of volatile profile and sensory properties of passion fruit juice during storage in glass bottles.
FREITAS, V. M. de
;
GARRUTI, D. dos S.
;
SOUZA NETO, M. A. de
;
FACUNDO, H. V. de V.
;
CORREIA, J. M.
2010
Storability of 'green dwarf' coconut fruits under refrigeration and modified atmosphere.
ARAÚJO, M. V.
;
ALMEIDA, A. da S.
;
ALVES, R. E.
;
MOURA, C. F. H.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MENEZES, J. B.
2020
Suitability of peduncles of new cashew tree clones for commercial purposes.
FREITAS, A. S. DE
;
DANTAS, B. DOS S.
;
ARAÚJO, I. M. DA S.
;
GARRUTI, D. dos S.
2014
The use of headspace solid-phase microextraction (HS-SPME) to assess the quality and stability of fruit products: an example using red mombin pulp (Spondias purpurea L.).
TODISCO, K. M.
;
CASTRO-ALVES, V. C.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
COSTA, J. M. C. da
;
CLEMENTE, E.
2015
The use of just about right scale to define texture in gabiroba jams. I
GODOY, R. C. B. de
;
JESUS, A. M. F.
;
AZEREDO, H. M. C. de
;
MAGALHAES, H. C. R.
;
MAZZA, C. A. da S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
DELIZA, R.
2014
Varietal differences in the volatile profile of bananas with resistance to black leaf streak disease.
PENHA, M. F. A.
;
ALVES, V. C. C.
;
PINTO, N. O. F.
;
MAGALHAES, H. C. R.
;
REIFSCHNEIDER, F. J. B.
;
GARRUTI, D. dos S.
2018
Vegetal burgers of cashew fiber and cowpea: formulation, characterization and stability during frozen storage.
LIMA, J. R.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MACHADO, T. F.
;
ARAUJO, I. M. da S.
2017
Vegetal burgers of cashew fiber and texturized soy protein.
LIMA, J. R.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
PINTO, G. A. S.
;
MAGALHAES, H. C. R.
;
MACHADO, T. F.
2011
Volatile compounds from organic and conventional passion fruit (Passiflora edulis F. Flavicarpa) pulp.
MACORIS, M. S.
;
JANZANTTI, N. S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
MONTEIRO, M.
2014
Volatile profile of new improved brazilian Capsicum chinense peppers.
PINTO, N. O. F.
;
ALVES, V. C. C.
;
PENHA, M. F. A.
;
GOMES, B. L.
;
REIFSCHNEIDER, F. J. B.
;
GARRUTI, D. dos S.
2017
Yacon syrup: food applications and impact on satiety in healthy volunteers.
SILVA, M. de F. G. da
;
DIONISIO, A. P.
;
CARIOCA, A. A. F.
;
ADRIANO, L. S.
;
PINTO, C. O.
;
ABREU, F. A. P. de
;
WURLITZER, N. J.
;
ARAUJO, I. M. da S.
;
GARRUTI, D. dos S.
;
PONTES, D. F.