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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2012 | Características dos cortes comerciais da carne de tourinhos e novilhas cruzados, terminados em confinamento. | FACHINI, B. C.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; NASSU, R. T.; CHAVES, A. S.; RODRIGUES, A. B. B.; JACOB, B. M. da S.; ALENCAR, M. M. de |
2014 | Carcass characteristics and commercial meat cuts weights from nellore steers fed yerba mate. | VIDAL, M. P.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; BERNDT, A.; CARDOSO, D. R. |
2013 | Carcass characteristics of crossbred beef cattle finished on feedlot. | BRITO, G. F.; SILVA, M. L. P. da; BERNDT, A.; NASSU, R. T.; ALENCAR, M. M. de; TULLIO, R. R. |
2014 | Carcass yield and beef cuts from steers and heifers from different genetic groups. | VIEIRA, L. d. do C.; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; RODRIGUES, A. B. B.; PERSEGUINI, A. C.; FRANCISCO, V. C.; BORBA, H. |
2009 | Comparação das metodologias da análise descritiva quantitativa e perfil livre para análise sensorial de carne bovina maturada. | NASSU, R. T.; VERRUMA-BERNARDI, M. R.; DELIZA, R.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. D. |
2015 | Comparação de procedimento para determinação de força de cisalhamento em carne bovina em diferentes dias. | NASSU, R. T.; FRANCISCO, V. C.; PACHECO, M. L.; SILVA, E. M.; FERREIRA, A. U. de C.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; ALENCAR, M. M. de |
2015 | Comparação de procedimentos para determinação de força de cisalhamento em carne bovina em diferentes dias. | NASSU, R. T.; FRANCISCO, V. C.; PACHECO, M. L.; SILVA, E. M.; FERREIRA, A. U. de C.; TULLIO, R. R.; BERNDT, A.; ALENCAR, M. M. de |
2011 | Comparação entre escala estruturada e não estruturada para análise sensorial de carne bovina. | JACOB, B. M. da S.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; FERREIRA, A. U. de C.; TONISSI, B. E. |
2010 | Comparação sensorial da alcatra bovina maturada e resfriada. | MACEDO, V. M.; VERRUMA-BERNARDI, M. R.; PINTO, L. L. L.; ALESSIO, V. M.; SILVA, B. C. N.; NASSU, R. T. |
2008 | Composição centesimal da carne ovina proveniente de três genótipos. | FONSECA, A. P. de C.; NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; CRUZ, G. M. da; GOMES, T. A. N. |
2011 | Composição em ácidos graxos de carne bovina de animais cruzados terminados a pasto ou confinamento. | NASSU, R. T.; DUGAN, M. E. R.; TULLIO, R. R.; ALENCAR, M. M. de |
2008 | Composição mineral de carne ovina proveniente de três grupos genéticos. | NASSU, R. T.; TULLIO, R. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.; CRUZ, G. M. da; PICCHI, C. M. C.; GOMES, T. A. N.; FONSECA, A. P. de C. |
2019 | Consumer attitude towards the use of edible coating to the conservation of lamb meat. | MAURÍCIO, R. A.; DELIZA, R.; NASSU, R. T. |
2020 | Consumer's acceptance and purchase intent of lamb meat with edible coating at blind and informed conditions. | NASSU, R. T.; MAURICIO, R. A.; CORDEIRO, C. de S.; FRANCISCO, V. C. |
2015 | Consumers' attitude towards innovation in fresh cheese manufacturing. | NASSU, R. T.; BARROS, C. P.; ROSENTHAL, A.; FLEMING, V.; PEREIRA, C. A. M.; DELIZA, R. |
2022 | Consumers' attitudes toward the use of an edible coating for lamb meat according to label information. | MAURICIO, R. A.; DELIZA, R.; NASSU, R. T. |
2007 | Contaminação ambiental por Staphylococcus spp. em uma linha de produção de queijo de coalho. | BORGES, M. de F.; NASSU, R. T.; BRUNO, L. M.; VASCONCELOS, N. M. de; KUAYE, A. Y. |
2018 | Descriptive analysis, overall acceptance and CATA (Check All That Apply) of Iamb meat from different genetic groups. | NASSU, R. T.; BRITO, G.; SILVA, E.; TULLIO, R. R.; ESTEVES, S. N.; ALENCAR, M. M. de |
2012 | Desempenho de bovinos cruzados, machos não castrados e fêmeas, terminados em confinamento. | FACHINI, B. C.; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; FERNANDES, R. M.; CHAVES, A. S.; ALENCAR, M. M. de |
2012 | Desempenho de bovinos cruzados, machos não castrados e fêmeas, terminados em confinamento. | FACHINI, B. C.; BERNDT, A.; TULLIO, R. R.; NASSU, R. T.; FERNANDES, R. M.; CHAVES, A. S.; ALENCAR, M. M. de |