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Abstract: Brazil is a leading producer of multi-purpose crops—such as corn, soybean, and sugarcane—used for human consumption, animal feed, and biofuel production. This study generated agricultural inventories for these three crops based on state-level information. For sugarcane, we used primary ...
Abstract: Hops (Humulus lupulus (L.) have been cultivated in Brazil, the world's third‐largest beer producer, to meet the growing demand of its expanding brewing industry. Despite advances in agricultural practices, research on the sustainability of tropicalizing hop production remains limited....
This brief scientific communication presents a study that classified the resistance of 11 Brazilian cassava genotypes to bacterial blight (BBB) caused by Xanthomonas phaseoli pv. manihotis using a new ordinal scale (0-8) and the Area Under the Disease Progress Curve (AUDPC) in two...
This bibliometric study analyzed the evolution of cassava (Manihot esculenta) genetic research between 1960 and 2022, using 654 articles from the Web of Science to map trends in publication, authorship, and methodologies. Scientific production increased significantly after 1993, with Brazil as...
BRS TR013 is a wheat cultivar developed by Embrapa. It is the first soft wheat variety recommended for Wheat Growing Region 4 of Brazil under irrigated conditions. It features an early growth cycle, reduced plant height, moderate resistance to lodging, and high grain yield pot...
Resumo: Vinte princípios ativos (p.a.) foram identificados em um levantamento de agrotóxicos, realizado com base em literatura, já empregados e/ou em uso no controle químico de Bactrocera carambolae Drew & Hancock, 1994 (Diptera: Tephritidae), considerada Praga Quarentenária Presente (PQP) no...
Abstract: Brazil’s National Biofuel Policy (RenovaBio) promotes negative emission technologies (NETs) as one of the instruments to reduce the carbon intensity (CI) of biofuels; however, no mill in the country has integrated such strategies into its production processes to date. The present...
A pitaya vermelha (Selenicereus monacanthus (Lem.) D.R.Hunt, família Cactaceae) tem recebido destaque no mercado alimentício devido à sua capacidade de adaptação a variados climas, solos e ao seu potencial funcional, posicionando-se dentro do contexto da bioeconomia. Os efeitos metabólicos e quim...
As emulsões pickering têm ganhado considerável atenção na indústria alimentícia como alternativa sustentável aos estabilizantes convencionais e à sua alta estabilidade. Diferentes partículas coloidais têm sido utilizadas para estabilizar as emulsões com formatos distintos, que exige a compreensão das ...
O milho é uma fonte energética essencial em dietas completas (TMR), para ruminantes garantindo melhor desempenho animal, sobretudo em área com escassez hídrica. A baixa disponibilidade de forragem limita a produção e o uso de silagens totais à base de milho e favorece ao aprov...
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Embrapa Café (SAPC) 1279
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Embrapa Soja (CNPSO) 3765
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Embrapa Solos (CNPS) 2784
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Embrapa Territorial 1539
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Embrapa Trigo (CNPT) 2681
- 17213 2020 - 2026
- 66789 2010 - 2019
- 35382 2000 - 2009
- 10656 1990 - 1999
- 3956 1980 - 1989
- 890 1970 - 1979
- 93 1960 - 1969
- 104 1950 - 1959
- 32 1940 - 1949
- 1 1938 - 1939